Χωρίζουν οι δρόμοι της Εθνικής με το MEGA

Τέλος εποχής για την Εθνική ομάδα στο MEGA καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πρόταση για νέο συμβόλαιο. Το MEGA σύναψε συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα, αμέσως μετά το Euro 2004 και για 10 χρόνια...

συνόδεψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες και στους αγώνες των προκριματικών τόσο για το Euro, όσο και για το Μουντιάλ!

Ωστόσο με την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο ενώ άλλαξαν και το καθεστώς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς έφυγαν από την κάθε ποδοσφαιρική ομοσπονδία και πήγαν στην ΟΥΕΦΑ μέσω μια θυγατρικής εταιρείας της, προκειμένου να υπάρχει κεντρική διαχείριση.


Οι άνθρωποι της εταιρείας ήρθαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους όλων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, φυσικά και με το MEGA. Ωστόσο στην πορεία του ο τηλεοπτικός σταθμός της Μεσογείων αποφάσισε να μην προχωρήσει σε υποβολή πρότασης καθώς έκρινε ότι είναι ασύμφορο το ύψος των χρημάτων που πηγαίνουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και ο τρόπος καταβολής του, καθώς ζητάνε σχεδόν τα μισά χρήματα μπροστά!

Πλέον, το μοναδικό ανοιχτό κανάλι που διεκδικεί τα δικαιώματα της Εθνικής και λογικά θα τα πάρει, είναι ο Ant1, o oποίος έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τη ΝΟVA για κοινή πρόταση, ενώ εκτός νυμφώνος μένει ο ΟΤΕ ΤV που είχε συμφωνήσει με το ΜΕGA πριν αλλάξει στάση!

thestival.gr