Ευγενία Σαμαρά: Το «καυτό» κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα [sexy Φωτος]

Ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην επαγγελματική ζωή της Ευγενίας Σαμαρά είναι ο Αντώνης Κανάκης, όπως δηλώνει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People.

Της έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ραδιόφωνο αλλά και την τηλεόραση. «Γνώρισα τον Αντώνη πριν από μερικά χρόνια στο...
μπαρ του, το Limani, τελείως τυχαία, μέσω κοινών φίλων. Αγαπώ πολύ τη μουσική, δεν περνά μια μέρα που να μην ακούσω πολλή μουσική. Όταν μου είπε λοιπόν ότι σχεδιάζει να ανοίξει δικό του ραδιόφωνο, ενθουσιάστηκα και μου ζήτησε να πάω να κάνω ένα ντέμο. Το έκανα, του άρεσε κι έτσι ξεκίνησα στον Imagine. Όταν θα ξεκινούσε το Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης μού είπε ότι θα γίνει μια οντισιόν γιατί έψαχναν κάποια κορίτσια. Με ενδιέφερε και πήγα. Πέρασα όμως από οντισιόν, δεν με πήραν έτσι, επειδή δουλεύαμε μαζί στο ραδιόφωνο» λέει.
Όπως εξηγεί, στο Ράδιο Αρβύλα περνά τόσο καλά, που ποτέ δεν το είδε σαν κλασική δουλειά. Φέτος είναι στην εκπομπή με τη Χριστίνα Μουστάκα μία φορά το μήνα και παρουσιάζουν το top 5 από τα βίντεο που στέλνουν οι τηλεθεατές. Όσο για το αν η τηλεόραση την ενδιαφέρει γενικά, εξηγεί πως ποτέ δεν της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει κάτι μόνη της, ούτε είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά της.
«Η σχέση που έχω κάνει με τους "Αρβύλες" είναι ουσιαστικής φιλίας. Θα τους πάρω τηλέφωνο να ζητήσω τη γνώμη τους για σημαντικές αποφάσεις, γιατί ξέρω πως η γνώμη τους είναι πάντα για το καλό μου».
iefimerida.gr