Πατέρας σκότωσε 15χρονη με μία σφαίρα στο κεφάλι επειδή πήγε να κάνει πλάκα σε συμμαθητή της

Tραγική κατάληξη είχε μία φάρσα μεταξύ μαθητών στο Αρκανσο των ΗΠΑ, όταν ο πατέρας ενός εξ αυτών άνοιξε πυρ κατά του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι συμμαθητές του, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι 15χρονη μαζορέτα. ...

 Η άτυχη κοπέλα είχε πάει τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, μαζί με άλλους έξι φίλους της, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, στην κοινότητα Άικα για να κάνουν μία πλάκα σε έναν συμμαθητή τους. Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KARK, ήθελαν να πασαλείψουν το αυτοκίνητό του με μαγιονέζα, αυγά και φύλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν να τον εκδικηθούν επειδή  τον περασμένο Νοέμβριο είχε κάνει μία ανάλογη φάρσα σε έναν άλλο φίλο του.

Όταν όμως ο πατέρας του αντιλήφθηκε τους νεαρούς, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και πυροβόλησε κατά του αυτοκινήτου που έφευγε. Η σφαίρα βρήκε την 15χρονη στο κεφάλι ενώ ένας άλλος μαθητής τραυματίστηκε από τα θραύσματα του σπασμένου τζαμιού.

Ο 48χρονος  πατέρας που ενδέχεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, είπε στην αστυνομία ότι ήθελε μόνο να φοβίσει τα παιδιά, ανέφερε η εφημερίδα Arkansas Democrat Gazette.

iefimerida.gr