Γνωστός δικηγόρος της Πάτρας, ο άντρας που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Γνωστά έγιναν τα στοιχεία του άνδρα που χθες έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου.

Το σοκ στην κοινωνία της Πάτρας είναι ισχυρό, καθώς πρόκειται για γνωστό δικηγόρο της πόλης...

Όπως γράφει το patrastimes.gr, πρόκειται για το γνωστό πατρινό δικηγόρο Ιωάννη Καρέλα του Παναγιώτη, 58 χρόνων, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Σοκαρισμένοι είναι και οι φίλοι του εφοριακοί με τους οποίους είχε σχέση συνεργασίας σε διάφορες υποθέσεις πελατών του, αλλά και σύντροφοί του από το χώρο της αριστεράς.O Γιαννης Καρελάς ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος, πολύ χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στον κύκλο των δικηγόρων. Διατηρούσε γραφείο στην οδό Φιλοποίμενος.

"Δεν τον είχαμε δει ποτέ με γραβάτα" λέει στο thebest.gr συνεργάτης του τονίζοντας την απλότητα του χαρακτήρα του ενώ επισημαίνει ότι ήταν πολύ καλός γνώστης της νομικής γεγονός που τον έκανε πολύτιμο συμβουλάτορα.O Γιάννης Καρελάς ήταν ένας από τους 300 που είχαν υπογράψει την διακήρυξη για την ίδρυση δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.Ο 58χρονος δικηγόρος ήταν παντρεμένος και διέμενε στην περιοχή των Συχαινών.

iefimerida.gr