Απανωτά κρούσματα διαρρήξεων στη Ρόδο

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μπόλικη δουλειά είχαν οι άνδρες των αστυνομικών υπηρεσιών της Ρόδου, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων που...
καταγράφηκαν μέσα σε ένα βράδυ, το περασμένο Σάββατο, στις περιοχές Αρχαγγέλου και Αφάντου. Πιθανότατα, μάλιστα, οι δράστες να ήταν οι ίδιοι.

Οι διαρρήκτες χτύπησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, «ανοίγοντας» σπίτια οι ένοικοι των οποίων είχαν βγει για νυχτερινή διασκέδαση. Παραβίασαν πόρτες ή παράθυρα και έκλεψαν και από τα τρία σπίτια διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή άγνωστης αξίας. Οι ιδιοκτήτες βρήκαν τα σπίτια τους λεηλατημένα και ειδοποίησαν τις κατά τόπους αρχές που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Μέρα- μεσημέρι τρύπωσαν άγνωστοι στο σπίτι ενός 41χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από ένα παράθυρο που είχε μείνει ανοιχτό! Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό διάφορα χρυσαφικά, τέσσερα ρολόγια και ένα μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν χωρίς αν γίνουν αντιληπτοί.

Άλλοι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι ενός 67χρονου στο Βόλο και έκλεψαν μετρητά και διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση και αναζητά τους δράστες.

e-volos.gr