Έγκλημα μυστήριο στην Ολλανδία - Νεκροί βρέθηκαν τραπεζίτης, η σύζυγος και η κόρη του

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Ολλανδία, καθώς βρέθηκε νεκρός ένας πρώην τραπεζίτης, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του στο σπίτι τους.  ...

Ο Γιαν Πέτερ Σμίτμαν είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλου, όταν έλαβε υψηλή αποζημίωση έπειτα από την εθνικοποίηση της προβληματικής τράπεζας στην οποία εργαζόταν. Ο 57χρονος ήταν υπεύθυνος για το τμήμα εσωτερικής λειτουργίας της ABN Amro από το 2003 μέχρι το 2007 και είχε επικριθεί έντονα επειδή έλαβε αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ μετά την κατάρρευση και την εθνικοποίηση της τράπεζας.

Η αστυνομία δεν έδωσε διευκρινίσεις για το έγκλημα το οποίο χαρακτήρισε ως οικογενειακή τραγωδία. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από οικογενειακό φίλο του Σμίτμαν και βρήκαν στο σπίτι νεκρούς τον 57χρονο, τη συνομήλικη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αλγκέμεν Ντάγκμπλαντ τα τρία μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά από τη μεγαλύτερη κόρη του πρώην τραπεζίτη η οποία πήγε να τους επισκεφθεί πριν αναχωρήσει για να εργαστεί στην Ινδία.

iefimerida.gr