Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 68-65 στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο συγκλονιστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα.  ...

Η αναμέτρηση των δύο αιωνίων δεν έκρινε πρόκριση ή κάποιο τίτλο, αλλά μόνο την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο, ωστόσο, οι δύο σπουδαίες ομάδες προσέφεραν μπάσκετ υψηλού επιπέδου σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαν το προβάδισμα, ενώ κατάφεραν να προηγηθούν και διψήφια διαφορά, ωστόσο, ο σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο τέλος και με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».


Ο Ολυμπιακός έδωσε ετσι τέλος στο σερί ηττών απέναντι στον Παναθηναϊκό και «τερμάτισε» στην 3η θέση του ομίλου με τους «πράσινους» να κατακτούν την 4η.

Οι «αιώνιοι» περιμένουν τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, όπου με νίκη των Ισπανών ο Ολυμπιακός ως 3ος θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός ως 4ος τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 29-37, 46-48, 68-65

iefimerida.gr