Πάτρα: Εφιαλτικές στιγμές για μάνα και κόρη όταν αδίστακτοι κακοποιοί τις έδεσαν και τις φίμωσαν για να τις ληστέψουν

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν μια μητέρα με την κόρη της στην Πάτρα, όταν άγνωστοι δράστες δε δίστασαν ακόμη και να τις δέσουν και να τις φιμώσουν προκειμένου ελεύθεροι να κάνουν τη δουλειά τους και να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού τους. ...


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, σε νύχτα τρόμου εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου για οικογένεια, όταν αδίστακτοι κακοποιοί εισήλθαν στο σπίτι της που βρίσκεται στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου στην Πάτρα προκειμένου να τις ληστέψουν.



Στο εσωτερικό βρήκαν τη μητέρα με την κόρη της, τις οποίες οι δράστες που είχαν, όπως αναφέρουν πηγές, καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, έδεσαν και φίμωσαν προκειμένου να τους κλείσουν το στόμα και να μην καλέσουν σε βοήθεια και έτσι αυτοί, στη συνέχεια, εντελώς ανενόχλητοι έκαναν τη… δουλειά τους.

Ερεύνησαν, ουσιαστικά, όλους τους χώρους του σπιτιού και τελικά κατάφεραν να αφαιρέσουν χρήματα αλλά και κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που βρήκαν στο εσωτερικό του.

Πριν από λίγες ώρες, ενημερώθηκε και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η οποία ξεκίνησε εκτενείς αναζητήσεις για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων αδίστακτων δραστών.

patrastimes.gr