Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 82χρονου

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 82χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μαζί με το αυτοκίνητό του στις 11 Ιουνίου 2013.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, την ημέρα της εξαφάνισης...
ο ηλικιωμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια 25χρονη Βουλγάρα, την οποία συνάντησε στη συνέχεια στο σπίτι της στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου διέμενε με τον 27χρονο ομοεθνή φίλο της.

Ο τελευταίος έλειπε από το σπίτι και, όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, όταν επέστρεψε είδε τον ηλικιωμένο να προσπαθεί να συνερευθεί με τη φίλη του και άρχισε να τον χτυπά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι παίρνοντας τα χρήματα που είχε στην τσέπη του ο 82χρονος μαζί με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ακολούθως πούλησαν.

Αργότερα με τη βοήθεια ενός 35χρονου Αλβανού, πήγαν στο σπίτι όπου είχαν αφήσει το πτώμα, το πήραν και το μετέφεραν σε μια ημιτελή οικία, στη θέση Νταμάρι στο Χιλιομόδι, όπου και το έκαψαν.
Στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το έριξαν σε γκρεμό στο Ρητό Κορινθίας, όπου εντοπίστηκε λίγους μήνες μετά.

Ο 27χρονος Βούλγαρος και ο 35χρονος Αλβανός προσήχθησαν την Τετάρτη στην ασφάλεια Άργους, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ η 25χρονη διαπιστώθηκε ότι έφυγε για τη Βουλγαρία πριν από δύο μήνες.

Εν τω μεταξύ, περισυλλέγησαν υπολείμματα των οστών του ηλικιωμένου και βρίσκονται για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Η ασφάλεια Άργους που εξιχνίασε την ανθρωποκτονία του ηλικιωμένου, σχημάτισε δικογραφία η οποία εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: ΑΜΠΕ