18χρονος Ελληνας και 25χρονος Γεωργιανός, πίσω από την άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη

Σε έναν 25χρονο Γεωργιανό και έναν 18χρονο Ελληνα οδήγησαν την αστυνομία, οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας.  ...
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα στο διαμέρισμά του, σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά τραύματα που του είχαν προκαλέσει. Ο Ελληνας και ο Γεωργιανός δράσης ομολόγησαν πως τη νύχτα του Σαββάτου, αρχικά τραυμάτισαν και στη συνέχεια σκότωσαν, τον 54χρονο αρχιμανδρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι του ιερωμένου όπου αφού διαπληκτίστηκαν μαζί του, στη συνέχεια τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, ενώ ακολούθως του προκάλεσαν ασφυξία, χρησιμοποιώντας τα ρούχα του.

Πριν τραπούν σε φυγή, οι δράστες, έψαξαν το σπίτι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν, τελικά, πήραν κάτι. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η απουσία του αρχιμανδρίτη έγινε αντιληπτή από τους πιστούς, όταν δεν εμφανίστηκε στη Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, όπου ήταν εφημέριος. Ανήσυχοι από το γεγονός, έσπευσαν στο σπίτι του, όπου τον εντόπισαν νεκρό.

iefimerida.gr