Το σπίτι όπου ο 63χρονος αυτοπυρπολήθηκε σκοτώνοντας τη γυναίκα του και το εγγόνι του 1,5 ετών (Φωτο)

Εφιαλτικό θάνατο επιφύλαξε στον ίδιο, στην 60χρονη γυναίκα του και σε ένα από τα εγγόνια του, μόλις 1,5 ετών ο 63χρονος παππούς που είχε νοσηλευτεί επανειλημμένα σε ψυχιατρική κλινική και βρισκόταν σε διαμάχη με τα μέλη της οικογένειάς του.

Η φρικτή τραγωδία συνέβη χθες το πρωί και «πάγωσε» τους περίοικους στην οδό...
Τραπεζούντος 7 στο Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Oπως λένε οι γείτονες, τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα και ορόφους. «Του είχαν κάνει μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα για να μην επισκέπτεται το σπίτι και να μη βλέπει τα παιδιά», είπε στο «Eθνος» ο νοικάρης της οικογένειας, Ν. Κοκκινάκης, ο οποίος διαμένει στον πρώτο όροφο της οικοδομής.

Στο ισόγειο διέμενε ο δράστης και αυτόχειρας, στον δεύτερο και τον τρίτο οι δύο κόρες του με τις δικές τους οικογένειες, ενώ στον τέταρτο έμενε η 60χρονη γυναίκα του, μαζί με το υιοθετημένο τους παιδί. Εκεί βρίσκονταν χθες το πρωί και τα δύο από τα τρία εγγόνια του, τα οποία άφησαν οι γονείς τους για να πάνε στις δουλειές τους, ενώ το τρίτο, ηλικίας 3,5 ετών, βρισκόταν στον παιδικό σταθμό.
Ο 63χρονος ανέβηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί με ένα μπιτόνι γεμάτο πετρέλαιο. Μπήκε στο διαμέρισμα, περιλούστηκε με το εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πόρτα, φράζοντας με έναν πύρινο τοίχο την έξοδο σε όποιον επιχειρούσε να διαφύγει. Το διαμέρισμα που είχε ξύλινους τοίχους και οροφή, τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες και μετατράπηκε σε κόλαση για τη γυναίκα και τα τρία παιδιά.
iefimerida.gr