Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στον Άγιο Λουκά στη Λαμία (Φωτος)

Απερίγραπτες στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Λαμία. Σπίτι άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς σπέρνοντας πανικό, τόσο στην....

οικογένεια που ζούσε μέσα σ' αυτό, όσο και στους γείτονες. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το πρωί, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα στο πολύμπριζο, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Ο ίδιος βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα σ' αυτό, και επειδή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατάφερε να βγει από το σπίτι με την βοήθεια ενός γείτονά τους. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις απ' όλο τον νομό, καθώς η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα σ' όλο το σπίτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσής της και στα άλλα σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος με την σύζυγό του θα φιλοξενηθούν από συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ έχουν και μία κόρη που σπουδάζει στην Αθήνα.
Με δάκρυα στα μάτια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέπει το σπίτι του να καίγεται. Λίγα μέτρα πιο πέρα στέκεται η σύζυγός του... και οι δύο συντετριμμένοι. Το κακό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί. Η σύζυγός του μόλις είχε φύγει από το σπίτι να πάει να αγοράσει φάρμακα. Ξαφνικά ο άντρατης όπως και ο ίδιος μας είπε αντιλήφθηκε την φωτιά στα καλώδια που είναι το πολύμπριζο, έκανε ότι μπορούσε, ήταν όμως πολύ δύσκολο..η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και επειδή ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Ο κηπουρός του διπλανού σπιτιού τον άκουσε και έτρεξε να τον βγάλει έξω.


lamiareport.gr