Αυτοκτόνησε σε εμπορικό κέντρο όταν η κοπέλα του αρνήθηκε να σταματήσει τις αγορές - Πήδηξε απ' τον 7ο όροφο

Ο 38χρονος Tao Hsiao ήταν επί πέντε ώρες στο εμπορικό κέντρο της κινεζικής επαρχίας Τζιάνγκσου, όταν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 7ο όροφο...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών και τα ρεπορτάζ των ξένων μέσων το ζευγάρι είχε περάσει πολύ ώρα έντασης και διαπληκτισμών πριν την τραγική κατάληξη.
Ο Τao ήταν φορτωμένος με σακούλες και εμφανώς εκνευρισμένος από το ασταμάτητο shopping της φίλης του και προσπαθούσε να την πείσει να σταματήσει, εξηγώντας της πως δεν άντεχε άλλο. Όταν εκείνη επέμενε πως ήθελε να αγοράσει ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια, ο Τao έχασε τη ψυχραιμία του και της φώναξε πως έχει αρκετά παπούτσια για μια ολόκληρη ζωή.
Η αντίδραση ήταν άμεση και η σύντροφός του άρχισε να τον κατηγορεί πως της χαλάει τα ψώνια και καταστρέφει το κλίμα των γιορτών.
Τότε, μπροστά στους δεκάδες περαστικούς και τη φίλη του, ο 38χρονος πέταξε κάτω τις σακούλες και πήδηξε από το εσωτερικό μπαλκόνι του εμπορικού, στο κενό του αίθριου.
Στο εμπορικό προκλήθηκε πανικός και σύντομα έφτασε στο σημείο ομάδα γιατρών και η ασφάλεια της επιχείρησης αλλά δυστυχώς ο άντρας είχε πεθάνει ακαριαία από τη φονική πτώση. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε πως τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη περίοδος σχεδόν για όλους αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι τη βρίσκουν μια ιδιαιτέρως καταθλιπτική και στρεσογόνο κατάσταση.

lifo.gr