Νέα Αυτοκτονία ΕΠΟΠ 265 Τάγμα Μ/Κ ΤΕ στο Μανταμάδο Μυτιλήνης: Ένας φόνος το μήνα στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Σε ύψος ρεκόρ οι αυτοκτονίες στον Στρατό, που πλέον όμως αποτελούν σχεδόν αποκλειστικό δραματικό προνόμιο του Μόνιμου προσωπικού. Θυμίζουμε ότι οι αυτοκτονίες φαντάρων –και πιο...

περιορισμένα μονίμων- τα νεότερα χρόνια είχαν απογειωθεί επί Υπουργείας του Β.Μειμαράκη, για να μειωθούν εξαιτίας του περιορισμού του χρόνου υποχρεωτικής στράτευσης.

Η νέα απώλεια του 28χρονου ΕΠ.ΟΠ. ήρθε να χτυπήσει εκ νέου το καμπανάκι καθώς οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν σε πολλά στρατόπεδα, η εργασιακή ανασφάλεια και τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονίων οδηγούν στο Θάνατο!

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος ενώ για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Όπως συμβαίνει πάντα δηλαδή. Μια συνήθεια είναι όλα για τους κυβερνώντες, για τα κόμματα του Τσοχατζόπουλου, του Κάντα και των Λιάπηδων.

Και ο κόσμος μας δυστυχεί. Και οι άνθρωποι μας δολοφονούνται συστηματικά και οργανωμένα από τις πολιτικές που ακολουθούνται!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Οι Αυτοκτονίες χιλιάδων συμπολιτών μας, ολοένα περισσότερων ένστολων, είναι Πολιτικό ζήτημα, είναι Ταξικό ζήτημα. Δεν αυτοκτονούν τραπεζίτες, πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, εφοπλιστές!

Τι συμβαίνει όμως στο 265 Μ/Κ ΤΕ στο Μαντανάδο;

Μια μακάβρια “πρωτιά” κατέχει το τάγμα του Μανταμάδου στη Μυτιλήνη. Όπως υπενθυμίζει ο απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Νίκος Παπαναστάσης “δυστυχώς, απ' το 1982 μέχρι σήμερα, είναι ο πέμπτος ή ο έκτος οπλίτης που αυτοκτονεί σ' αυτό το τάγμα. Μεταξύ αυτών και ο γιατρός του Τάγματος!

Το Σαββάτο 28 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 03:40 περίπου, ο ΕΠΟΠ Λοχίας Πεζικού Α. – Χ. Π., της δυνάμεως του 265 Μηχανοκίνητου Τάγματος Εθνοφυλακής της Λέσβου, με το G 3 με το οποιο φυλούσε σκοπιά αυτοκτόνησε. Ο ΕΠΟΠ ήταν "διπλοσκοπιά" με έναν στρατιώτη ο οποιος απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά. Τότε ο ΕΠΟΠ έβαλε τη δεσμίδα με τις σφαίρες στο όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Στην ίδια μονάδα όπως λένε οι πληροφορίες υπηρετεί και η αδελφή του.

Πριν επομένως βγουν οι κατευθυνόμενες διαρροές του Πενταγώνου που θα προσβάλουν τον νεκρό τονίζοντας "τα οικογενειακά ή ψυχολογική προβλήματα του", αποκαλύπτοντας ότι "τον παράτησε η γκόμενα" και οι υπόλοιπες αλητείες, θυμίζουμε την ανακοίνωση μας το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013. Για αυτή την λίστα των εκτελεσμένων συνανθρώπων μας η κυβέρνηση τι απαντά;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Diktiospartakos.blogspot.com